Word maaltijdbezorger in
met e-bike, e-scooter of auto!

Het online bestellen van eten bij Quick’n Tasty is mateloos populair.
En logisch ook, want hoe lekker is het wanneer jouw favoriete burger,
portie friet of pizza in mum van tijd op de stoep staat!
Maar hoe komen al die heerlijke gerechten dan bij je huis?
Juist ja, óók jij kan ons daar bij helpen!

Solliciteer direct!

Word maaltijdbezorger in met e-bike, e-scooter of auto!

Het online bestellen van eten bij Quick’n Tasty is mateloos populair. En logisch ook, want hoe lekker is het wanneer jouw favoriete burger, portie friet of pizza in mum van tijd op de stoep staat!
Maar hoe komen al die heerlijke gerechten dan bij je huis?
Juist ja, óók jij kan ons daar bij helpen!

Solliciteer direct!

Het online bestellen van eten bij Quick’n Tasty is mateloos populair. En logisch ook, want hoe lekker is het wanneer jouw favoriete burger, portie friet of pizza in mum van tijd op de stoep staat!
Maar hoe komen al die heerlijke gerechten dan bij je huis?
Juist ja, óók jij kan ons daar bij helpen!

Lekker verdienen met de leukste bijbaan

Bezorgen bij Quick’n Tasty is een super leuke bijbaan met veel vrijheid. Ben jij 15 jaar of ouder en graag in contact met mensen en onderweg? Dan kun je bij ons geld verdienen op momenten dat het jou uitkomt. Wij betalen je om lekker door de stad te rijden, terwijl je geniet van je favoriete muziek, de buitenlucht én lekker fit blijft. Daarbij hoef je je bij ons niet keihard in het zweet te trappen, want je kan bij ons aan de slag op een snelle e-bike, hippe e-scooter of relaxed in de auto.

Ontdek je stad

Stratenkennis is niet vereist. Want als jij goed kan rijden en enthousiast bent leer je dit snel genoeg. En anders heb je altijd je Google Maps tenslotte nog! Je rijdt zelfstandig rond om iedereen in Groningen van de lekkerste gerechten te voorzien. Hierbij ontdek je telkens weer nieuwe mooie delen van jouw stad. Ken jij bijvoorbeeld het Tingtangstraatje, de Kleine Snor of het Koude gat al?

Mensen blij maken

Studenten, drukke gezinnen, carrièretijgers of levensgenieters. Waar je straks ook aanbelt, je wordt altijd begroet met ‘ha fijn dat je er bent!’ Want waar zij zin in hebben, heb jij bij je: heerlijk eten! Met een babbeltje aan de deur maak jij je werkdag zo gezellig als jezelf wilt. En regelmatig krijg je dan ook nog eens een leuke fooi.

Flexibel werken

Voor iedereen die op een flexibele manier gemakkelijk geld wil verdienen of wat extra wil bewegen is het dé bijbaan! Werken bij Quick’n Tasty kan dan ook prima in combinatie met school of studie, je vaste sportdagen en hobby’s. Want dat staat natuurlijk voorop, wij snappen dat.

Bij ons kun je zelf bepalen hoeveel uur per week je wilt werken op tijden wanneer jij beschikbaar bent. Daarvoor krijgt je goed betaald. Meestal werken bezorgers zo’n 2 tot 12 uur per week.

Heb je meer tijd of bijvoorbeeld een tussenjaar, meer werken is natuurlijk mogelijk. We zijn 7 dagen per week geopend van 11:00 tot 01:00. Er zijn dus ruim voldoende uren beschikbaar om het rooster mee te vullen en het is volledig in te passen in je dagelijkse leven!

Meer informatie over werken bij Quick’n Tasty?

Over Quick’n Tasty
Vind je het leuk om te werken voor een bedrijf dat service en kwaliteit belangrijk vindt? Als bezorger bij Quick’n Tasty sta je er niet alleen voor. Want je doet dit samen met een vast en gezellig team van enthousiaste collega’s zodat je samen de mooiste momenten kan beleven.

Wij zijn een van de grootste bezorgrestaurants van Groningen. Velen zullen ons dan ook wel kennen. Het is een leuk bedrijf om voor te werken en uiteindelijk proef je dit dan ook. Meerdere jaren is het bedrijf verkozen tot beste cafetaria van Groningen. Op ons menu vind je onder andere de lekkerste burgers, friet, snacks, pizza’s, broodjes, kip en salades. Quick’n Tasty is er voor iedere smaak, voor elk moment!

Hoe de werksfeer is
Er hangt een goede informele en plezierige werksfeer met  leuke jonge mensen die er samen de schouders onder willen zetten. Allemaal collega’s waar je blij van wordt en zomaar je vrienden kunnen zijn. Samen werk je keihard om onze klanten een onvergetelijke ervaring te serveren.

Geen dag is bij ons gelijk en dat maakt werken bij ons zo ontzettend leuk. Samen met dit gezellige team van enthousiaste mensen, bezorgen wij iedere dag onze premium producten bij mensen thuis. We doen dit met de grootste zorg, want we leveren graag topkwaliteit. Zo gaat een werkdag lekker snel, en je verdiensten dus ook!

Hoe je dienst er uit ziet
Je bent je hele dienst onderweg met maar 1 missie: klanten blij maken met hun bestelde eten! Het keukenteam bereid de heerlijkste gerechten en jij bezorgd deze op tijd en lekker heet bij onze klanten. Jij ziet elke bestelling als een uitdaging. Onderweg rij je veilig, netjes en zoek je de kortste routes. Als het verkeer even niet meezit zoek je naar de beste oplossing.

Klantvriendelijkheid staat voorop. Bij de klant overhandig je enthousiast en behulpzaam de bestelling. Met jouw oprechte glimlach wens je de klant ‘eet smakelijk’! Op deze manier heb je voor de perfecte beleving gezorgd van Quick’n Tasty, want met jou aan de deur begint voor klanten het genieten van onze smakelijke gerechten. Zo gaan onze klanten je herkennen en zijn ze blij als je weer eens komt. En de fooi? Die is volledig voor jou! Op naar de volgende bestelling.

Ons bedrijf draait om bezorging en daarom doen we elke dag ons best om onze bezorgers met een goed gevoel op pad te laten gaan. Zo worden alle vervoersmiddelen goed onderhouden door onze leasemaatschappij en ben je goed verzekerd tijdens je werk. Maar soms kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld een lekke band is of dat het te druk is. Dan kan het incidenteel zijn dat je met je eigen fiets de bestellingen gaat doen. Zo komt iedere bestelling toch nog smoking hot en precies op tijd.

Overige werkzaamheden
In eerste instantie maak jij vooral onze klanten thuis heel erg blij! Maar omdat Quick’n Tasty je volledig opleidt kun je daarnaast ook je collega’s in de zaak af en toe helpen als je niet aan het bezorgen bent. Al dit werk pak je met plezier aan en met deze afwisseling hoef je je nooit te vervelen.

Jij hebt in de vestiging dan ook afwisselende werkzaamheden. Zo kun je bijvoorbeeld ook bezig zijn met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken, assisteren bij de bevoorrading, helpen bij het voorbereiden van ingrediënten, het maken van pizza’s en andere gerechten.

We horen graag als er iets beter en met enige regelmaat zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

Vakantiebaan
Bezorgers willen natuurlijk ook wel eens op vakantie. Dus dit is je kans! Neem tijdelijk het werk over van een van onze bezorgers. Gewoon een week of een paar weken lekker snel bijverdienen, in een paar uurtjes per week. Je kunt zelf bepalen hoeveel uur per week je wilt werken en wanneer je beschikbaar bent. Zo houd je nog genoeg tijd over om met je vrienden leuke dingen te doen, zelf op vakantie of naar een festival te gaan.

Met een vakantiebaan als bezorger kun je bij ons dus volop genieten van de zomer! Je kunt daarbij ook lekker uitslapen, want je hoeft bij ons pas op zijn vroegst om 11:00 uur en meestal later nog te beginnen. Daarnaast ben je lekker buiten in het zonnetje bezig, leer je leuke nieuwe mensen kennen en doe je werkervaring op. Zo kun je ontdekken wat het werken bij Quick’n Tasty en als bezorger inhoud.

En wie weet, misschien bevalt het wel zo goed dat je na de vakantie in dienst wilt blijven. Wij passen dan gewoon je beschikbaarheid aan je nieuwe schoolrooster aan, zodat je kunt blijven werken wanneer jij wil.

Geef bij het opmerkingenveld aan dat het om een vakantiebaan gaat en meld je nu via het sollicitatieformulier alvast aan. Zo ben je verzekerd van de meest relaxte vakantiebaan!

Méér dan een bijbaan
Je salaris is natuurlijk het belangrijkste en ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar één. Werken bij Quick’n Tasty is ook ontzettend leuk en gezellig. Je maakt vrienden en het is goed voor je ontwikkeling. Daar heb jij je leven lang plezier van!

Zo bieden we je inhoudelijk interessant werk met volop afwisseling en uitdaging. Met vrijheid om jouw talenten verder te ontwikkelen. Wij willen jou graag zoals je bent en we helpen je om je verder  te ontplooien. Zo leer je beter communiceren, ontdek je de kracht van teamwork en zal je ervaren dat je steeds beter kunt plannen en organiseren. Als sociaal ingesteld bedrijf zullen wij je waarderen als teamlid en mens. Bij ons kan je lekker jezelf zijn.

Stage mogelijkheden en erkend Leerbedrijf
Zoek je voor je opleiding een stageplek? Vaak kun je deze ook bij ons volgen. Van een snuffelstage tot een meer inhoudelijke stage waarbij je over een langere periode kennismaakt met ons bedrijf. Je opleiding hoeft hiervoor ook lang niet altijd horeca gerelateerd te zijn. Quick’n Tasty biedt je allerlei mogelijkheden om jezelf te laten groeien.

Werk je bij ons en wil je doorstromen naar andere functies dan kan je ook diploma’s behalen en liggen er carrière mogelijkheden voor je in het verschiet. We zijn als erkend leerbedrijf aangesloten bij SVO. Dit is de landelijke MBO opleider voor vakmensen in de foodsector. De opleidingen die wij aanbieden sluiten perfect aan op de praktijk en ons bedrijf.

Hierbij heb je geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd ben je bij ons aan het werk. Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar. Wat je leert op school, pas je direct weer toe op het werk. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en we helpen je daar graag bij.

De volgende vakopleidingen bieden wij aan:

 • BBL, Niveau 1, Entree horeca, voeding en voedingsindustrie
 • BBL, niveau 2, Medewerker fastservice
 • BBL, niveau 3, Eerste medewerker fastservice
 • BBL, niveau 4, Bedrijfsleider fastservice

Meer weten? Kijk op www.svo.nl of mail ons je vragen op info@quickntasty.nl. Direct aanmelden kan ook. Geef dan in het sollicitatieformulier bij het opmerkingenveld aan dat het om een stage/ opleidingsplek gaat. We zullen spoedig contact met je opnemen.

Dit is wat we van je vragen
 • Je bent minimaal 15 jaar of ouder;
 • Je hebt geen werkervaring , opleiding of kwalificaties nodig;
 • Je hebt zin om aan het werk te gaan en wilt graag leren;
 • Je houdt van fietsen, de buitenlucht en actief bezig zijn;
 • Je hebt een scooter- of autorijbewijs als je met een van beide voertuigen wil bezorgen;
 • Je bent geen coureur, maar koerier. Je houdt je aan de verkeersregels;
 • Je bent sociaal, enthousiast en bezorgt met een warme glimlach!
 • Je bent super gemotiveerd, flexibel en bereikbaar;
 • Je bent een betrouwbare teamplayer die op tijd komt en bereid is lekker hard te werken;
 • Je bent stressbestendig, je kan snel orders opvolgen maar neemt ook eigen initiatief;
 • Je hebt een smartphone met bel- en databundel en een powerbank voor als je batterij; leeg is om te navigeren als je de weg een keer kwijt bent;
 • Je bent handig met ‘offline google maps’ om je mb’s te sparen en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden;
 • Je bent minimaal 2 tot 12 uur per week flexibel inzetbaar;
 • Uiteraard kun je je voorkeuren doorgeven, als je maar één dag doordeweeks en één dag in het weekend beschikbaar bent.
Dit is wat we je bieden
 • Start direct;
 • Een snelle e-bike. Je blijft lekker fit, dag sportschoolabonnement!
 • Een hippe e-scooter of auto om lekker door de stad te cruisen;
 • Veel vrijheid en onderweg lekker je eigen muziek draaien;
 • Een super gezellige werksfeer in een jong en enthousiast team;
 • Verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Zo kun je al jong veel leren en jezelf ontwikkelen;
 • Mogelijkheden om door te groeien in andere functies;
 • Een shiftmanager die je constant ondersteunt en waar je altijd terecht kunt;
 • Klanten die écht blij worden van je komst;
 • Een bijbaan die bij jouw levensstijl past. Jij bepaald hoeveel en wanneer je wilt werken;
 • Onze werkroosters zijn 2 week van te voren beschikbaar in een handige app. Waarmee je ook je beschikbaarheid kan doorgeven, vrij verzoeken kan doen, diensten kan ruilen met collega’s, extra diensten kan invullen en overzichtelijk je gewerkte uren kan inzien;
 • Alle vervoersmiddelen worden goed onderhouden door hun leasemaatschappij;
 • Je bent goed verzekerd, we hebben een aansprakelijkheidsverzekering (WA) én opzittende verzekering (WEGAM) voor je geregeld;
 • Je krijgt een geldige arbeidsovereenkomst rechtstreeks bij Quick’n Tasty;
 • In tegenstelling tot anderen geloven wij in een fair systeem; waarbij je óók betaald wordt terwijl je op bestellingen wacht en je verdiensten nièt afhankelijk zijn van de hoeveelheid bezorgingen die je doet;
 • We bieden je daarom een goed salaris waar je blij van wordt. Een vast uurloon conform Horeca CAO dat groeit naarmate je langer in dienst bent. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV uitbetaald. Plus fooi, want die mag je zelf houden!
 • Draag je een vriend aan, dan krijg je € 25,00 als bonus;
 • Helden moeten goed eten en daarom krijg je elke dag korting op eten als je werkt.

Zie jij een bijbaan als redder in nood voor onze hongerige klanten wel zitten? Leuk! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken en nodigen je graag uit om te solliciteren. Hier hebben we geen CV of motivatiebrief voor nodig. Je hoeft alleen maar bovenstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Vechtstraat 139, 9725 CT Groningen – Telefoon: 050 526 01 40 – www.quickntasty.nl – info@quickntasty.nl