Quick'n Tasty Jobs
Vacature

Leidinggevend en Meewerkend fulltime cafetaria medewerker (m/v)


Quick'n Tasty is een moderne cafetaria in de stad Groningen met zitgelegenheid, afhalen en bezorgen. Het concept is gebaseerd op twee belangrijke trends. Enerzijds gemak, anderzijds gezondheid. Zo worden naast friet en snacks vele andere producten aangeboden zoals pizza’s, combinatiemenu's, salades, broodjes en ijs.

Quick’n Tasty innoveert telkens in haar producten, de beleving, het team, de omgeving en zichzelf; stilstand zien wij als achteruitgang. Consumenten een goede service en kwalitatief product leveren dat is waar het bij ons om draait. Dag in, dag uit staat dan ook telkens in het teken van het overtreffen van de verwachting van onze klanten. Reeds 4 jaar is Quick'n Tasty dan ook verkozen tot beste cafetaria van de provincie Groningen in de Nationale Cafetaria Top 100.

Functieomschrijving:

Afhankelijk van de dag in de week geef je leiding aan een team 8 tot maximaal 15 medewerkers. Hierbij zorg je dat jou shift en die van je collega's soepel verloopt. Hiervoor zijn we op zoek naar een vakvolwassen kandidaat, die deze verantwoordelijk door eerder opgedane relevante ervaring bij ons in de praktijk kan brengen. Je ziet zelf werkzaamheden en pakt deze op zoals:

  • Begeleiden, coachen en trainen van de operationele vaardigheden van het team.
  • Zorg dragen voor de uit te voeren werkzaamheden t.a.v. mice en place, verkoop, schoonmaak en onderhoud.
  • Bewaken van bedrijfsresultaten en ontwikkelen van verbeteracties.
  • Bijsturen/oplossen van zaken/problemen tijdens je shift en prioriteiten stellen.

Of wel: Wij zoeken een ervaren collega met minimaal MBO werk- en denkniveau die beschikt over leidinggevende capaciteiten, een ondernemende en commerciële instelling, klant- en resultaatgerichtheid, met gevoel voor horeca en goede contactuele vaardigheden.

Overige functie-eisen:

In verband met onze ruime openingstijden verwachten wij een beschikbaarheid voor alle dagen van de week, ook in de avonden. Woonachtig in Groningen of directe omgeving.

Arbeidsvoorwaarden:

Dienstverband: Fulltime (38 uur) Salarisindicatie: volgens horeca-CAO.

Aanvullende informatie:

Spreekt dit je aan en zie jij een rol voor jezelf weggelegd om samen ons bedrijf verder uit te bouwen? Dan zien we graag dat jij ons team komt versterken!

Quick'n Tasty
Dhr. C. Sluiter
Postbus 11107
9700 CC Groningen
Tel: 050 - 526 01 40
Fax: 050 - 526 01 45
info@quickntasty.nl
www.quickntasty.nl

»Terug naar de vacatures
www.quickntasty.nl